Yeni bir Peikko kitabı: Prekast Beton Yapılarda Bulonlu Bağlantılar

November, 8, 2022

Peikko'nun beyan edilen hedefi, her türlü inşaatı daha hızlı, daha güvenli ve daha verimli hale getirmektir. Bu amaca yalnızca uygun ürünlerin imalatıyla değil, aynı zamanda içeriği mevcut tekniği yansıtan teknik referans kitaplarının geliştirilmesi ve hazırlanması yoluyla da ulaşılır.
Son yayınımız  "Prekast beton yapılarda Peikko Bulonlu bağlantılar" kısa bir süre önce basıldı ve artık kullanımınıza hazır.
 
Prekast konstrüksiyonda bulonlu bağlantılar
Bu gerçek referans kitabı, prekast yapıdaki tüm bulonlu bağlantı uygulamaları yelpazesi hakkında sağlam bir teknik bilgi paketi sağlar ve bilgiyi pratik tasarım ve inşaat süreçleri için sunmaktadır.
 
Ankraj bulonları, kolon pabuçları ve kiriş pabuçları gibi özel yerleşik bileşenlere sahip bulonlu bağlantılar, prekast beton elemanlar arasında uygun maliyetli, eğilme dayanımlı rijit bağlantılar üretmek için 30 yıldan uzun bir süre önce Peikko tarafından geliştirilmiştir. Bu tür bulonlu bağlantılar, en düşük toleranslar, yüksek yangın direnci ve yüksek kalite nedeniyle hızlı uygulama ve yüksek doğruluk dahil olmak üzere birçok rekabet avantajına sahiptir. Prekast elemanlar arasındaki bağlantıların montajı hızlı ve kolaydır ve aynı zamanda daha ekonomiktir.
 
Peikko bulonlu bağlantıların geliştirilmesi ve iyileştirilmesi sürecindeki çeşitli deneysel ve teorik araştırmaların değerlendirilmesi bu kitapta ayrıntılı olarak sunulmaktadır.
 
Kitabınızı buradan sipariş edebilirsiniz: Prekast beton yapılarda bulonlu bağlantılar
 
Yeni yayını keyifle okuyacağınızı ve günlük uygulamanızda size yardımcı olacağını umuyoruz.

Thomas Sippel

Peikko Group Corporation

Share
Bütün yazıları görün